Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blueboard anketa

Obtížnost
 
 

Jsou moje stránky hezké? Koho volí nebo jak se vyspali návštěvníci mého webu? Vložte si na své stránky anketu, ze které můžete zjistit spoustu více či méně důležitých informací.

Registrace na webu a vytvoření ankety

Při vkládání ankety začneme na webu miniaplikace.blueboard.cz, kde si (pokud nemáme) založíme účet. Po přihlášení můžete vytvořit anketu. Blueboard připravil instruktážní video, jak anketu nastavit: http://vimeo.com/1974018

 

Když si anketu nastavíte, zkopírujte si kód pro vložení do stránek.

 

Vložení ankety do postranního sloupce (jako modul)

V nastavení svých eStránek zvolte záložku Vzhled, Moduly. V seznamu modulů si najděte modul "Vlastní kód", klikněte na "Přidat/upravit kódy".

Do pole "Název kódu:" napište název bloku, ve kterém se na stránkách objeví anketa, do pole "Kód:" pak vložte kód, který jste zkopírovali na stránce miniaplikace.blueboard.cz. Klikněte na tlačítko "Přidat" a můžete se podívat na své stránky, kde je již anketa umístěna.

 

Zarovnání ankety

Pokud se anketa zobrazila v boxu špatně a chcete, aby se posunula o něco doprava nebo dolů, přejděte do úprav modulu a postupujte následovně:

Před " <!-- BlueBoard.cz Anketa --> " vložte kód "<div style='margin-top: ##px; margin-left: ##px;'>", kde za ## dosaďte počet pixelů, o které se má anketa posunout dolů (top) nebo doprava (left).

Za "<!-- BlueBoard.cz Anketa KONEC -->" pak vložte kód "</div>". Tento kód ohraničí anketu a je velmi důležitý pro správnou funkčnost celých stránek.

 

Vložení ankety do příspěvku.

Při psaní příspěvku se pomocí přepínače WYSIWYG / HTML přepněte do úprav HTML kódu. V kódu najděte místo, kam chcete vytvořenou anketu vložit, a právě do tohoto místa vložte kód, který jste si zkopírovali při vytváření ankety. 

Po přepnutí do módu WYSIWYG můžete zkontrolovat umístění ankety v příspěvku.

 

Podařilo se Vám přidat anketu na stránky? Pochlubte se v komentářích odkazem.

 
23. 5. 2013

Komentáře

Frantata 10. 3. 2018 6:37

Děkuji

Děkuji moc. velice mi to pomohlo na webu!

m 23. 11. 2014 1:20

anketa

Anketa je na homepage www.miocar.cz

julek 16. 7. 2016 13:55

Re: anketa

ok,už tu anketu vydíím m

Tornado 6. 7. 2017 10:24

Re: anketa

bla

hana 5. 7. 2017 10:54

AC/DC

tato stranka je o AC/DC.

emma 16. 7. 2016 13:54

jo!!!!!!

Ano,už mám na svích estránkách anketu.Dala jsem si jí tam dnes a je úchvatná...